MultiTankcard

Onze tankpassen en laaddruppels worden verzorgd door MultiTankcard. Zij autoriseren, verwerken en factureren alle transacties op het gebied van mobiliteit. Naast tanken en laden in Nederland en Europa, verzorgen zij ook de diensten voor wassen, parkeren, het gebruik van openbaar vervoer en de OV-fiets. Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard als geen ander hoe berijders en bedrijven ontzorgd kunnen worden op het gebied van tanken en laden.

MultiTankcard Next app

Via de MultiTankcard Next-app heeft u direct inzicht in de gemaakte transacties en de mogelijkheid om te declareren. Met de handige locators ziet u meteen waar er in de buurt goedkoop getankt kan worden. Bij diefstal of verlies kunt u via de app de tankpas direct blokkeren. Ook kunt u de parkeerfunctie activeren en uw parkeertransacties beheren indien uw werkgever deze functionaliteit aan uw pas heeft gekoppeld.
Download de app via de QR-codes hieronder of ga direct naar de Google Play Store (Android) of iOS Store (Apple).

Praktische tips tankpas

 • Als u een nieuwe tankpas in gebruik gaat nemen, heeft u in verband met uw privacy een nieuwe pincode nodig. Uit veiligheidsoverwegingen versturen we deze via een aparte brief. Heeft u een elektrische auto? Dan ontvangt u ook separaat uw laaddruppel. Houd er rekening mee dat de pas en de druppel op verschillende dagen binnen kunnen komen.
 • Wanneer uw tankpas is voorzien van het DKV-logo, kunt u hiermee naast Nederland ook in Europa tanken.
 • Tankpas gestolen of zoek? Geef dit dan direct aan ons door en blokkeer de pas in de MultiTankcard Next-app. Zo voorkomt u dat u aansprakelijk wordt gesteld voor de schade die voortvloeit uit misbruik van uw pas. De MultiTankcard is een officieel betaalmiddel.

 

Praktische tips laaddruppel

 • Voor ingebruikname van een nieuwe laaddruppel heeft u geen pincode nodig. Mocht het starten van een laadsessie niet lukken, bel het nummer wat op de laadpaal vermeld staat.
 • Tip: hang uw laaddruppel aan uw sleutelbos, zodat u hem altijd bij de hand hebt.
 • U ontvangt tevens een tankpas waarmee u brandstof kunt tanken bij bijvoorbeeld vervangend vervoer. Houd er rekening mee dat de pas en de druppel op verschillende dagen binnen kunnen komen.
 • Wanneer uw laaddruppel is voorzien van een NL-vlag, werkt deze bij alle openbare laadpalen en thuislaadpalen in Nederland.
  • Download de MultiTankcard Next-app (zie hierboven) en check de locator voor alle laadpalen en de real-time beschikbaarheid.
  • Ook laden in Europa? Dan heeft u een internationale laaddruppel nodig. Wij kunnen deze voor u regelen als uw werkgever akkoord geeft. Anders heeft u op veel locaties de mogelijkheid een laadsessie te starten met een eigen creditcard, QR-code of laadapp zoals Smoov. Daarnaast kunt u via Ecotap een gratis laaddruppel aanvragen die op veel plaatsen in het buitenland te gebruiken is. U betaalt dan wel 1 cent meer per geladen kWh.
 • Wanneer uw laaddruppel is voorzien van een EU-vlag, werkt deze bij de meeste openbare laadpalen in Europa en thuislaadpalen in Nederland. Download de EU Laadpas-app en check de locator voor alle laadpalen en de real-time beschikbaarheid.
 • Als u thuis uw laadpaal ingesteld hebt op uw specifieke laaddruppel, vergeet dan niet het nummer van uw laaddruppel (opnieuw) te koppelen aan het back-officepakket of de app van uw laadpaal.

 

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact opnemen met ons via 0344 – 63 80 59 of info@dewaalautoverhuur.nl.

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon