MultiTankcard

Onze tankpassen en laaddruppels worden verzorgd door MultiTankcard. Zij autoriseren, verwerken en factureren alle transacties op het gebied van mobiliteit. Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard als geen ander hoe berijders en bedrijven ontzorgd kunnen worden op het gebied van tanken en laden.

Praktische tips tankpas

  • Als u een nieuwe tankpas in gebruik gaat nemen, heeft u in verband met uw privacy een nieuwe pincode nodig. Uit veiligheidsoverwegingen versturen we deze via een aparte brief. Heeft u een elektrische auto? Dan ontvangt u ook separaat uw laaddruppel. Houd er rekening mee dat de pas en de druppel op verschillende dagen binnen kunnen komen.
  • Wanneer uw tankpas is voorzien van het DKV-logo, kunt u hiermee naast Nederland ook in Europa tanken.
  • Tankpas gestolen of zoek? Geef dit dan direct aan ons door, dan blokkeren wij de pas. Zo voorkomt u dat u aansprakelijk wordt gesteld voor de schade die voortvloeit uit misbruik van uw pas. De MultiTankcard is een officieel betaalmiddel.

 

Praktische tips laaddruppel

  • Voor ingebruikname van een nieuwe laaddruppel heeft u geen pincode nodig. Mocht het starten van een laadsessie niet lukken, bel het nummer wat op de laadpaal vermeld staat.
  • Tip: hang uw laaddruppel aan uw sleutelbos, zodat u hem altijd bij de hand hebt.
  • U ontvangt tevens een tankpas waarmee u fossiele brandstof kunt tanken bij bijvoorbeeld vervangend vervoer. Houd er rekening mee dat de pas en de druppel op verschillende dagen binnen kunnen komen.
  • Uw laaddruppel werkt bij alle openbare laadpalen en thuislaadpalen in Nederland. Ook laden in Europa? U heeft op veel locaties de mogelijkheid een laadsessie te starten met een eigen creditcard, QR-code of laadapp zoals Smoov. Daarnaast kunt u via Ecotap een gratis laaddruppel aanvragen die op veel plaatsen in het buitenland te gebruiken is. U betaalt dan wel 1 cent meer per geladen kWh.
  • Als u thuis uw laadpaal ingesteld hebt op uw specifieke laaddruppel, vergeet dan niet het nummer van uw laaddruppel (opnieuw) te koppelen aan het back-officepakket of de app van uw laadpaal.

 

Nog geen ervaring met elektrisch laden?

Rick laat zien hoe het werkt:

 

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact opnemen met ons via 0344 – 63 80 59 of info@dewaalautoverhuur.nl.

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon