Samen erop uit in het voorjaar!

13-04-2022

Het weer wordt steeds beter, er komen bloemetjes boven de grond en we trekken er weer steeds meer op uit. Dat betekent dat het voorjaar in volle gang is. Profiteer nu van onze voorjaarsacties!

Ook dit voorjaar zijn er verschillende lange weekenden en feestdagen waarop veel mensen vrij hebben. Ga jij een dagje weg, een lang weekend weg of maak je er een hele vakantie van? Wij hebben altijd de geschikte huurauto, want al onze particuliere huurauto’s doen mee!

Check hieronder welke acties gelden in dit voorjaar voor onze particuliere verhuur:

Koningsdag & Bevrijdingsdag

In de 2 weken waarin Koningsdag en Bevrijdingsdag vallen geven we je een upgrade cadeau (je betaalt een klasse lager dan dat je huurt). Deze actie loopt van maandag 25 april tot maandag 9 mei 08:00 uur. Waar ga jij heen om de  verjaardag van de koning en onze vrijheid te vieren?

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag. Heb jij dan vrij en heb je plannen om op pad te gaan? Van woensdag 25 mei 17:00 uur tot maandag 30 mei 08:00 uur betaal je alleen het weekend. Donderdag en vrijdag rijd je dus helemaal voor niets!

Pinksteren

Het Pinksterweekend is het laatste lange weekend van het voorjaar. Daar moet je natuurlijk extra van genieten! Een paar dagen richting zee misschien? Vrijdag 3 juni vanaf 17:00 uur haal je je auto op, lever hem voor dinsdag 08:00 uur in en je betaalt alleen het weekend!

Frisbee De Waal Autoverhuur

Een leuke tip van ons: in ons wagenpark hebben we een Volkswagen T-Roc Cabrio. Perfect wanneer het lekker weer is!

Wanneer je een auto huurt tijdens een actieperiode krijg je een mooie frisbee van ons cadeau. Een leuk moment voor een tussenstop of op je bestemming!

Kies jouw huurauto & jouw voordeel hier!

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon