Sponsornieuws: T.S.V. Theole

31-01-2023

Niet zomaar sponsornieuws, maar duurzaam sponsornieuws! Tielse voetbalvereniging Theole ging namelijk aan de slag met een duurzame manier van sponsoren door middel van Green Boarding Network. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij.


Richard Moerkerken, Manager Verhuur & Transport & Jeroen Putters, lid T.S.V. Theole

Green Boarding is een innovatieve led-boarding die lucht zuivert en zonne-energie opwekt. Minimaal 50% van de netto-advertentieopbrengsten investeert Green Boarding in verdere verduurzaming van de amateursportclubs. Zo helpen ze samen met sponsoren, zoals wij, sportclubs te verduurzamen.

Natuurlijk zijn wij ook bezig met verduurzaming. Binnen onze bedrijfsprocessen maar bijvoorbeeld ook ons wagenpark. We verhuren steeds meer elektrische auto’s. Initiatieven die de duurzaamheid bevorderen binnen de samenleving sponsoren wij dan ook graag!

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon