De voordelen van shortlease

12-04-2021

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Het combineert zorgeloos leasen zonder langlopende verplichtingen. U sluit een tijdelijk contract af en wij nemen alle zorgen uit handen. We zetten alle voordelen voor u op een rijtje.

Door de huidige anderhalve meter maatschappij zullen verschillende ondernemingen hun werkzaamheden anders moeten inrichten. Bent u benieuwd naar ons aanbod in de vorm van shortlease? Neem direct contact op.

Op zoek naar een tijdelijke mobiliteitsoplossing?

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Het combineert zorgeloos leasen zonder langlopende verplichtingen. U sluit een tijdelijk contract af en wij nemen alle zorgen uit handen. We zetten alle voordelen voor u op een rijtje.

- Flexibel, na een maand dagelijks opzegbaar

- Geen onverwachte kosten. Alle zorg wordt uit handen genomen

- Rijd in de nieuwste auto's en geniet daarmee van de nieuwste technologieën

- Snel een mobiliteitsoplossing nodig? Rijd direct weg

- Uw contract verlengen? Dat kan gemakkelijk en snel

Shortlease biedt een uitkomst voor veel bedrijven die niet kunnen voorspellen hoe lang de auto gebruikt gaat worden. Met een shortlease auto verbindt u zich nooit onnodig lang aan een contract. Een extra reden voor een onderneming om het wagenpark uit te breiden in de vorm van shortlease, is het uitbesteden van het risico. Dit betekent dat de auto niet op de balans komt als eigendom. U heeft geen risico omdat de auto volledig is verzekerd voor een vast bedrag per maand. Bijkomend voordeel is dat u pas na afloop van de afgesproken periode hoeft te besluiten of u de auto langer door wilt shortleasen.

COOP supermarkten zet 10 extra shortlease auto's in

Een mooi voorbeeld is een supermarkt die u vast en zeker kent. Via onze business unit De Waal Autoverhuur hebben we bij COOP supermarkten 10 extra shortlease auto's ingezet. Hierdoor rijden er nieuwere auto's in het wagenpark en dragen ze bij aan een lagere Co2 uitstoot. Én genieten ze van de flexibiliteit van shortlease. Deze auto's zijn extra luxe uitgerust en inclusief bestickering afgeleverd op locatie.

 

Wij zijn een BOVAG 5-sterren gecertificeerde verhuurder en tevens groot zakelijk partner van Euromobil Nederland. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot grote bestelwagens. Voor tarieven en aanbiedingen kijkt u bij ons complete aanbod of neem contact op met onze huurspecialisten (0344-638059) die graag met u meedenken over een passende mobiliteitsoplossing.

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon