Jouw wintersport huurauto

07-12-2021

Kijk je al uit naar de wintersport? Genieten van de sneeuw en gezelligheid. Zorg dat je reis onbezorgd en comfortabel is door met de juiste auto op pad te gaan. Wij hebben een aantal geschikte wintersportauto’s voor je geselecteerd! Reserveer op tijd, dan zorgen wij dat je ontspannen op pad kunt gaan.

*Deze actie is geëindigd. 

Wij hebben een aantal geschikte wintersportauto’s geselecteerd. Wanneer je zelf elektrisch rijdt en toch een grote afstand wil rijden is een huurauto een goede oplossing. Zo ben je een stuk flexibeler en hoef je geen lange stops te maken.

Een andere voordeel van een huurauto is dat je kan kiezen voor meer ruimte voor spullen, meer ruimte voor de passagiers en meer comfort. Zo kom je ontspannen aan op je bestemming en ben je meteen klaar om de piste op te gaan!

Ready to go?

Jazeker! Wij zorgen dat je helemaal voorbereid bent. Zonder bijbetaling krijg je:

 Dubbele vrije kilometers         Sneeuwkettingen

 All-season banden                  Warme fleecedeken

*De Wintersportactie is geldig vanaf 7 dagen huur

 

Deze actie is geëindigd.

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon