Met de ideale winterauto op naar de sneeuw!

14-10-2022

De oktoberfeesten zijn al in volle gang en dat doet ons denken aan de wintervakantie. Die komt weer in zicht! Met familie en/of vrienden naar de sneeuw terwijl je tegelijkertijd geniet van de zon, het uitzicht en misschien wel de kick wanneer je de berg af roetsjt. Dit ideaalplaatje maak je compleet met de juiste huurauto!

Waarom een ECHTE winterauto?

Wanneer je een elektrische auto rijdt kun je in Nederland altijd wel een plek vinden waar je kunt laden. Ga je naar het buitenland, dan moet je de tussenstops om je auto te laden iets beter plannen. Wanneer je dat niet ziet zitten, kunnen wij je een luxe brandstofauto aanbieden.

Heb je al nagedacht wat je allemaal wil meenemen? Skipakken, truien, snowboots, kleding voor buiten de piste en misschien ook nog wel eigen ski’s en/of snowboards. Wanneer het niet allemaal in je auto past kunnen wij je een maatje groter aanbieden. Helemaal relaxt en ontspannen aankomen doe je door een luxe uitvoering te kiezen.

Veiligheid

Soms verplicht, maar ook slim als het niet verplicht is. Al onze winterauto’s hebben all-season banden met winterkenmerk en in de kofferbak vind je sneeuwkettingen. Zo kom je veilig op je vakantiebestemming.

Cadeautjes!

Je bent niet de enige die van de winterperiode houdt. Ook wij worden daar warm van. Daarom geven we je graag dubbele vrije kilometers én een echte De Waal Autoverhuur pannenkoekslee cadeau. Het beste cadeau voor mensen die bij aankomst niet kunnen wachten met het testen van de sneeuw.

Reserveer nu jouw winterauto

 

* Deze actie is afgelopen

*De Winteractie is geldig vanaf 7 dagen huur

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon