Zomervakantie geboekt? Reserveer ook meteen je vakantieauto!

23-05-2022

Kijk jij ook zo uit naar de zomervakantie? Heerlijk relaxen of juist lekker actief op pad. Het grote voordeel van met de auto op vakantie is dat je helemaal je eigen plan kunt trekken.

Ben je druk met het vastleggen van je vakantieaccommodatie? Of heb je dit al gedaan? Denk ook meteen aan het regelen van een geschikte vakantieauto. Nu veel mensen weer op vakantie gaan, zijn velen je al voor geweest en wordt het aanbod steeds schaarser.

Waarom een vakantieauto?

Wanneer je een eigen auto hebt past deze helemaal in je dagelijkse leven maar sluit hij misschien niet zo goed aan bij je vakantieplannen. Zo heb je misschien meer bagageruimte nodig om met het hele gezin op vakantie te gaan of vind je wat meer luxe voor een lange rit ook wel fijn. Of je hebt extra veel laadruimte nodig omdat je bijvoorbeeld de fietsen mee wilt nemen. Wanneer je op vakantie gaat met de caravan is lekker hoog in een SUV zitten prettig. En heb je natuurlijk een trekhaak nodig, vink hem in het aanvraagformulier aan!

Rijd jij elektrisch? In een aantal landen is het opladen van de auto een stuk lastiger dan in Nederland. Kies voor een huurauto op benzine zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe ver je nog kunt rijden.

Reserveer jouw huurauto

Voor elke situatie hebben wij een passende huurauto! En omdat ook wij van de zomer houden, geven we je dubbele vrije kilometers tussen 8 juli en 5 september wanneer je 7 dagen of langer een auto huurt! Als je je huurauto hebt uitgekozen, vind je ook nog eens een leuke beachtennis set in de kofferbak. Leuk voor op de camping of het strand!

Wees er snel bij want deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Reserveer nu jouw zomervakantieauto!

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon