Ons verhaal

De Waal Autoverhuur vindt zijn oorsprong in 1989, vanuit Tiel in de Betuwe, ontstaan uit de toenemende vraag van moederbedrijf De Waal Autogroep voor flexibel in te zetten materieel voor zakelijke en particuliere klanten. Voorheen als business unit van Autolease Midden Nederland B.V. maar vandaag de dag is De Waal Autoverhuur uitgegroeid tot een zelfstandige B.V.

Van daaruit is De Waal Autoverhuur uitgegroeid tot een zeer flexibele en betrouwbare partner voor tijdelijke mobiliteit. In beginsel grotendeels regionaal maar nu een landelijk opererende verhuurder met een jong wagenpark van meer dan 550 voertuigen. Met vestigingen in Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Druten, Zaltbommel en Gorinchem, kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease.

Als BOVAG 5 sterren verhuurder en groot zakelijk partner van Euromobil, huurt u alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's van bijna alle typen Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens: van klein, zuinig en handig tot luxe, chique en representatief.

Van losse verhuur voor enkele uren tot shortlease voor één jaar kunt u bij De Waal Autoverhuur terecht. Door middel van poolbeheer helpen we u als organisatie met het delen van de beschikbare mobiliteit.

Op deze website vindt u informatie over ons aanbod, de voorwaarden en specialiteiten. Uiteraard kunnen wij u ook persoonlijk informeren over de beste oplossing voor uw tijdelijke mobiliteit.

Wij hopen u hiermee een goede indicatie te kunnen geven voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Door snel en efficiënt in te spelen op de behoefte van uw vraag ontdekt u de voordelen van de verschillende mobiliteitsoplossingen bij De Waal Autoverhuur.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via tel: 0344-63 80 59 of info@dewaalautoverhuur.nl.

 

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon